Friday, 6 May 2011

13.03.2011

Ermm..baru2 ni mmg aq rajin nk update je blog ni...nti pasni aq xtaw la aq ni rajin nk update r x..huhuh... ok, berbalik pada tarikh 13.03.2011. Tarikh ni amtlah bermakne wat aq cz pada 13.03.2011 ni lah aq dh jadi tunang owg iaitu tunang kepada Encik John Jenin :) hiih, mcm xpcy je aq dh tunang... Perkenalan kami selama 7thn akhirnya telah diikat dengan tali pertunangan & tinggal lagi 1 step akn melangkah ke alam perkahwinan :P yeyy!!! (dlm nada yang gatal)... insyallah tgh tahun depan, kami akan langsungkan perkahwinan...kowang doakan agar hubungan kami berkekalan hingga hujung nywa ea...thanks pada kawan yang sudi datang pada mjlis hari tu, n xluper gak kakak2 aq yang chumel kat opis 2 cz byk mnolong aq... Pnt dh nk menaip ni, so kowang lyn la gmbar kat bwh ni ea ;)




~ wif mama ~
        
~ wif bakal mak mertua ~

~ ni la kakak aq liza a.k.a senah ~
                                                        
~ elly n fae yang byk mmbantu mse mjlis..tq babe! ~
                               
~ aksi gewdik kami ~
                                                           
~ex student s.k temiang n cikgu suhana ~
                                               
~ wif encik tunang my bie :) ~
                                       
~its me~

     
~ aq lagi la ~
                                                                 
~ (^__^) ~
                                                                    
~ muaaxx!!! ~
                                                                 
~ elis escada ~

~ni la pelamin saya~

~my mum & my dad luv them! ~

No comments:

Post a Comment