Friday, 30 December 2011

Dapat Dah... :)

    Oooo yeeaaahhh.... Uols igt x post yang b4 ni..ttg brg hantaran aq?kan aq gtaw yang ad 2 bnde yang xdpt g? Hihihih..ok, 1 brg aq dah dpt iaitu camera...hihih...nk kate mhl 2 xla..just beli yang mmpu je.. Ada plak wrna yang aq suke iaitu merah..hihih...btambah2 suke la aq..hihi...Cter dy cmni..Minggu lepas aq n family kakak aq alik semban..we all pon singgah la p TERMINAL ONE..  Nak p li tiket bus a.ipa aq cz dy nk alik kg..Ptt nk nik fligh..tp tket lmbt beli..bl lambat..hrga pon lambung la..hihih...E2 yang singgah TERM tu.. Then tgk dekat hall bawah ade pameran mcm2 jenis hp n camera NIKON.. So we all pon p la menyinggah...Xd cdg pon nk beli..tp tgk2 ada offer..murah beb...teruja la plak..dah p godek2 camera 2..aq pon trus call Incik Tunang gtaw ad offer..dy suh aq tgk dlu..klu bkenan, inform dy balik n dy akn masuk kan duit...hahah....mmg suke la aq..Dah godek pny godek..Jap...korang taw ke godek 2 ap?Bg yg xfaham..godek 2 mcm or sama mksd dengan belek or tgk..ok?xfhm wat2 la fhm ok..hahah...Aq pon setuju tuk beli..sekali dgn a.ipar aq pon beli..ea la..bnde murah kan..dgn dia skali amik warna merah..huhuhuh...Jgn tertuka nt udah leerrr.. Hihihihih... ;)

No comments:

Post a Comment