Thursday, 29 December 2011

~ Diner Suruhanjaya Perkhidmatan Awam ~

HoooLaaa...!! Mood untuk update blog kembali lagi..hihihi...setelah sekian lama nk cr mood...rini dtg balik..ahaks! ok, kali ni lis nk cter ttg mcm tajuk kat atas 2. Mls nk taip sekali lagi..aci x?hihih... Mjlis ni berlangsung pada 19 Disember 2011 bertempat di Marriot Hotel Putrajaya.. Salu kalu ad ape2 event mmg akn buat kat sini..Ok, mcm bese kalau ade je diner kat opis lis...Lis akn dijemput untuk perfom...Tp kali ni best sikit cz ramai staff SPA yang ada..so dh ten2 la ramay mmber2 aq ada mlm 2...hihih....so ap lagi..amik pic jela keje aq..hahah...Tema mlm 2 plak HITAM MERAH... I like tat kaler..ahaks....! Like cz red is my fevret clr..hihih.... Mlm 2 sebenarnya nk meraikn TAN SRI & AHLI2 SURUHANJAYA yang dah tamat kontrak...Tp memandangkan dh ujung tahun ni kan...SPA pon wat la skali diner tuk Jabatan weols skali... ;) mlm 2 ade jugak artis undangan iaitu Dayang Nurfaezah & Rozaimi kalu xsilap aq..dy ni pnynyi 60an... Dan xlupe gak penari drpd JKKN...Aq ni bl dah ad artis...aq mula la cuak..ea la...dwang 2 nama pon artis...aq ni sore bese2 je pon...segaannn beb...tp alhamdulillah...abis je event, ramai yang puji.. alhamdulillah...syukur sgt2...nk cter panjang pon xbest....Layan la pic ok... :) jumpe lagi...

~ d stage ~

~ howt m.c ~

~ yeaahh!! our table ~

~ b4 trun, pose dulu.. ~

~ again ~

~ tarian pembukaan dr JKKN ~
~ ahaks! sape ni ea? ~

~ ni fell lebey kit..hahah ~
~ kak ayu & k.liza ~
~ kami ber 5..luv u all ~
~ kami yg cumel...ahaks! ~
~ dgn boss yg sporting ~
~ wif kak su ~
~ dah smpai umh pon sempat g amik pic ~
~ Last taken b4 take a bath ~

3 comments:

  1. wah.. rajinnya wat entry baru.. taulah akhir2 tahun ni xbyk keje.. ahaks.. ngeh2.. glamour u masa mlm dinner.. w/pun aku x glamour tapi rasa bila berkawan dgn org glamour aku pun jd terjebak n terasa cam org glamour..hahahaha.. ko kan diva.. aku ni org kebiasaan aje... apa pun2 sgt enjoy dgr suara ko yg sedap tu.. bley kalahkan suara dayang plak mlm tu..

    ReplyDelete
  2. eceh kak liza...melaram jgk ha..suma artis wpon x dilabelkan.elis je artis btol.hee..anggun gitu..rs mcm girl lak..hahahaha.... whateva suma comel..ayu of coz comot..hehee...apapon, love the event..bkn sng nk g mkn kat marriot kn??he.. memory tuh ! muax

    ReplyDelete
  3. k.liza ; hahah...byk la koi...xd mkne aq diva kak..aq bese2 je kak...hihih...ttp elis mcm dulu..haaa???haha..ko ni wat aq gelak je...sore aq ni mcm kne kepit ko kate sedap?adeehh..ko perli aq ea...duuusshhh...hahahha....tp kan kak, cik ayu kt dah ade laa....lame tol dy sepi kan?hahahha....

    k.ayu : hihih....betol2..k.liza pon mlaram...ayu2 gitu...ahaks!ala...xd mkne la artisnyer kak..bese2 je kak..sore pon xd la sdp mana..segan nk nynyi taw klu ad artis..wuwuwuwuwuw...yups!best kan tyme ni..akk pon cntek la...kt sumer kan mmg cumel ;)

    ReplyDelete